Monday, June 7, 2010

MISSTEENS History! :)


Hai hai semua...
Pasti ramai yang nak tahukan macam mana laa si LHEA ni leh bukak kedai online?
hahaha.
Ni laa nak cerita.

Dulu2 laa, Last year,
terlalu rajin sgt online, smpai tiba2 tergila2kan beli barang online,
then terfikir, kalau lhea bukak 1 pun apa salahnya, kan???
Tp kena laa jual something yang orang lain takde.
Tak mau laa copy cat, kan! tak beshhh.

Mula2 bukak, 
Lhea cuma jual PRE LOVED, 
baju2 yg dibeli , 
tp tak pakai.
Buat semak almari jer.
hahahaa. Tak sangka lak boleh jalan.

Then start searching new items, mcm bag, baju sume,
tapi susah sgt nak dpt!
At last lhea jumpa jugak this one supplier.
mmg bagus.. 
until now masih lagi menggunakan dia sebagai supp tetap.
Cuma yang penat nak tunggu jela.
almaklum ler, pre order... khas dari KOREA.
Sebenarnya, lhea tak terfikir pun nak bukak online shop mcm ni.
mmg tak pernah terlintasss langsung lah.
tp syukur alhamdullilah, smp sekarang masih beroperasi ..
malah bertambah rezeki. mmg lhea syukur sgt sgt! 

Belajar kursus lain, lain pulak yang lhea buat sekarang.
So far, sume item-item kat MISSTEENS customers mmg suka.
Betol tak?? 
Cepat cakap ya, kalau nak dpt discount... hahaha

And lhea harap, ini berterusan smp bila-bila.
Lhea jugak harap , dengan adanya MISSTEENS ni ,
u all GADIS-GADIS dapat laa bergaya tak kira laa 
dari peringkat umur yg macam mana..
Dari yg remaja sampai ler ke remaja tua  (dlm erti kata lain wanita)..
hahaha

Lastly, lhea mmg dalam perancangan utk bukak 1 booth kecil,
ini sebagai permulaan utk membawa jenama MISSTEENS keluar dari alam ONLINE
Doa- Doa kan lah yer? :)Maybe dalam tahun depan.. 
Insya allah.
Aminnnn..

Lhea rasa seronok sgt, buat bisness ni,
mcm2 jenis orang lhea leh jumpa.
and mcm2 incident lhea dah terkena.
so far it makes me grown up and matured.

"All lasting business is built on friendship"

Thanks again for supporting me and MISSTEENS.
I love all of you,
And will try to give the best service as i can.
That my word! 
For more info- visit www.facebook.com/missteens








3 comments:

CikDonews said...

*grand applause*

sarah honey said...

finally! hehe...
actually i la yg tanya soalan kat formspring tuh lau lhea nak taw..hehe

to all people out there,lhea mmg the best seller lah!
wlpn bru 2 kali beli brg ngn lhea,but i noe she's da best! hehe

dun worry lhea..cust2 lhea oweys akan sapot lhea.hehe
gudluck!

IlyaniYusof said...

Sarah : hehehe, tulah, dah u suruh lhea cerita, lhea ceritalaa :)
heppy kan??

btw thanksss..

Cikdonews: meh tepuk sama2 :D