Monday, January 17, 2011

2011 dan 2nd Semester

Lama dah tak tulis blog. Macam banyak jer yang terbuku dihati.
tapi tak tahu nak luahkan kat sape.

so disini jela mediumnya.
2011 dah pun memulakan tirai,
but my degree class just started last week.
minggu ni baru dpt tulis. ;)

lambat kan???
btw sumenya okay. and harapnya akan baik2 saja smp akhir sem ni.
Result semester lepas kurang memberangsangkan laa..
Lhea kurang usaha nampaknya.
kena tingkatkan lagi usaha yang ada. kena focuss lebih orang kata.

Hehe, bilik pun dh bertukar.
duduk dengan rumate baru. aman rasanya. ;D
tak de lagi nampak muka master sombong tu...
So far, sumenya berjalan lancar.

Cuma tulah, kalau balik SintokSentosa ni tak tahu nak buat ape.
selalu macam tu. ;(
kesianlaa!
Dah laa bus keluar masuk susah nak dpt, kalau tak leh laa keluar2 makan or lepak.
but then, Harammm..

Ape boleh buat, kena la terima hakikat yang lhea tpkse tperap jer dalam bilik.
ada baiknya jugaklah, duit takde laa banyak habis.
hahaha Cuma bosan melampau kot.

so kalau kawan2 yang free tu rajin2 laa skype dengan lhea.
lhea on9 all the time..
kalau takde BBM jelaa den ni haa!
Bosan tahap gaban tau..

okaylah buhbye. update later.

1 comment:

shilazizi said...

salam kenalan..
hai junior dsk ppd. jumpa awk kat apdisk tadi...saje jenjalan la ni..